Milletvekili Ersoy, Özyavuz'la bir araya geldi

MHP Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,  Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'u ziyaret etti.

Milletvekili Ersoy, Özyavuz'la bir araya geldi
Haber albümü için resme tıklayın

MHP Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'u makamında ziyaret etti. Milletvekili Ersoy'a ilçe tarihi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Özyavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ersoy'a teşekkür etti.

Harran'ın kendine hayran bırakan bir yapısı olduğuna işaret eden Milletvekili Ersoy, Başkan Özyavuz'un çalışmalarının da ilçeye katma değer sağladığını ifade ederek misafirperverliğinden ötürü de Başkan Özyavuz'a teşekkür etti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ziyaret anısına Milletvekili Ersoy'a hediye takdiminde bulunurken, Milletvekili Ersoy Harran Belediyesi ziyareti sonrasında beraberinde MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Kaymakamı Cihat Koç, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla birlikte Başkan Özyavuz’un hanesinde bir araya geldi.

BİHA

# mhp

29 Tem 2021 - 18:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi