Mecliste son oturum yapıldı: Raporlar görüşüldü

Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısının bugünkü gündeminde plan ve bütçe komisyon raporları görüşüldü.

Mecliste son oturum yapıldı: Raporlar görüşüldü
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı son meclis birleşimi bugün yapıldı. Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan birleşimde, yoklama ve açılış konuşmalarının ardından gündem maddeleri ve ŞUSKİ Genel kurulundan gelen raporlar görüşüldü.

Bıçakçı Mahallesi ve çevresindeki sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme yapım işi projesi, Halil-ür Rahman, Balıklıgöl, Eyüp Peygamber Turizm Yolu Projesi ve yol harcamalarına katılım payı ve raporlar meclis üyelerine sunuldu. Plan ve bütçe komisyon raporları oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan’ın teşekkürleriyle Şubat Ayı birleşimleri sona erdi.

BİHA

14 Şub 2020 - 18:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Beşir Aydın - Ya her şey güzel çok fazla reklam var sitede. Şimdi diyeceksiniz biz ekmek yemiyelim mi? ama haberleri göremiyorum reklamlardan biraz daha düzenli olabilir. İyi çalışmalar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 18:58

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi