Kırıkçı'dan Şanlıurfa için Erdoğan'dan flaş talep!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan OSB’nin ana isale hattı ve Enerji altyapısı için toplam 96 milyon TL tutarında yatırım desteği talebinde bulundu.

Kırıkçı'dan Şanlıurfa için Erdoğan'dan flaş talep!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na canlı bağlantı ile katıldı. Toplantıya Şanlıurfa’dan AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli ve Demet Saatçi Güven katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, il kongrelerinin tamamını bitirmelerinin ardından görevine devam eden ve yeni seçilen il başkanlarıyla bugün ilk defa birlikte olduklarını belirterek, tüm il başkanlarına başarı dileklerini iletti.

Büyük kongreyi ay sonunda yapacaklarını vurgulayan Erdoğan, “AK Parti'de kadim davamız dışında hiç kimse ve hiçbir şey vazgeçilmez değildir. İşte bu anlayışla 2023'e kadar kesintisiz sürecek, yeni bir gönül seferberliğine başlıyoruz. Ülkemizin 81 vilayetinin tamamında ulaşmadık, derdini dinlemedik, yüreğine dokunmadık tek bir insanımızı dahi bırakmayacağız” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan OSB’nin ana isale hattı ve enerji altyapısı için toplam 96 milyon TL tutarında yatırım desteği talebinde bulunduğu bildirildi.

BİHA

05 Mar 2021 - 09:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi