Kırıkçı, Ankara’da Urfa’nın sorunlarını konuştu

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa'nın mevcut sorunlarınım çözüme kavuşması için Ankara'da temaslarına devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Z. Gülender Açanal ve Mehmet Ali Cevheri ve Şanlıurfa heyeti ile Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'i ziyaret edip, Başta şantiyesi devam eden Şehir Hastanesi için son durumu değerlendirip Şanlıurfa'nın sağlık konusundaki beklentilerini istişare ettiler. Ayrıca Şanlıurfa'da başta doktor olmak üzere ihtiyaç duyulan sağlık personelleri için taleplerini dile getirdi.

BİHA

25 May 2021 - 17:42 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

Siyaset=yalan - Lütfen bu vekillerin birilerini ziyaret edip resimlerini servis etmekten vazgeçin artık. İnanın çok bıktık artık. Mesela gülender hanım kaç yıl oldu bahçelievlere otopark yapılacak demişti. Ayıptır ya.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 17:42
02

Akp li dümenciler - Yıl 2021 internet ve bilişimin zirvede olduğu dönem.herşeyiniz sahte yav .taaa ankaraya gitmeye ne hâcet.maksat göz boyama

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 17:42
01

ömer çiftci - o bunu ziyaret etmiş şu bunu ziyarte etmiş baba ne benim vergilerimle keyf mi çatıyorsun hizmet sıfır gözle görlülür hizmet yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 17:42

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi