Kararı Cumhurbaşkanı verecek... Bakanlar Kurulu değişiyor mu?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde, son dönemde değişiklik yapılacağı düşünülen Bakanlar Kurulunu yazısında gündeme getirdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinde gündemde yer alan kabine değişikliğinin, gerçekleşmeyeceğini belirterek "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine değişikliği için şu aşamada bir ihtiyaç görmediği söyleniyor" değerlendirmesinde bulundu.

İşte Selvi'nin yazısının ilgili kısmı;

BAKANLAR KURULU DEĞİŞMİYOR
Meclis Başkanlığı konusu netleşti. Peki ona bağlantılı olarak kabine değişikliği olacak mı? Güvenilir kaynaklardan edindiğim bilgiye göre bu aşamada Bakanlar Kurulu değişikliği düşünülmüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine değişikliği için şu aşamada bir ihtiyaç görmediği söyleniyor. Yani bir süre daha Bakanlar Kurulu değişmeyecek. Ne zaman olacağına ise Erdoğan karar verecek.

19 Haz 2020 - 09:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi