Flaş talep: Yasak, ara vermeden 14 gün daha devam etmeli!

Tüm siyasi parti genel başkanlarının katılımıyla salgın sürecinin yürütülmesini isteyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 31 ildeki sokağa çıkma yasağının ara vermeden 14 gün daha devam etmesi gerektiğini söyledi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, koronavirüs salgını ile ilgili açıklamada bulundu.

Milletvekili Erol açıklamasında, "Siyasi parti genel başkanlarından oluşacak bir kriz yönetimi oluşturmalıdır. Tüm siyasi parti genel başkanlarının katılımları ile salgın ile mücadele süreci yönetilmelidir. Bu süreçte bakanlıklar parti ayrımı gözetmeden belediyelerle eş güdümlü çalışmalı, vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanmasını ve toplum sağlığının korunmasını birlikte planlanmalıdır" dedi.

'SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 14 GÜN UZATILMALI

Erol, "31 şehirde uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağı kararı sonrası yaşanan durum ve salgının yayılmasının önlenebilmesi için tek yolun sokağa çıkma yasağının bu illerde 14 gün daha devam etmesi olacaktır" dedi.

Özellikle sokağa çıkma yasağının başladığı kentlerde bu kararın uzatılmasının önemli olduğuna dikkat çeken Erol, diğer şehirler de de kontrolün elden bırakılmadan Elazığ'da olduğu gibi gerekirse ana caddelerin de kapatılarak tedbirlerin sürmesi gerektiğini kaydetti. (haberler.com)

12 Nis 2020 - 18:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi