Fakıbaba Tweet'ini sildi! İşte nedeni...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’daki sağlık sisteminin iyi yönetilmediğini ifade ettiği Tweet’ini  sildi.

Fakıbaba Tweet'ini sildi! İşte nedeni...
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Milletvekili Fakıbaba’nın, paylaştığı Tweet’inde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya, “Eski bir başhekim ve genel cerrahı uzmanı olarak Şanlıurfa'da sağlığın iyi yönetilmediğini görüyorum. Bunu iki yıldan beri sayın bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak, başarılı olamadım. Bu sefer sayın bakanımızın Şanlıurfa'daki sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum” mesajı vermişti.

BAŞHEKİM DEĞİŞTİ

Milletvekili Fakıbaba’nın büyük yankı uyandıran bu paylaşımının ardından Şanlıurfa sağlığında taşlar yerinden oynadı. Fakıbaba’nın karşı olduğu Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş görevden alınırken, yerine Şanlıurfalı isim olan Prof. Dr. Mehmet Gülüm atandı.

TWEET’İNİ SİLDİ

Şanlıurfa’da sağlıkta yaşanan bu atamanın ardından Fakıbaba’nın, konuyla alakalı yaptığı paylaşımı silmesi dikkat çekti. Fakıbaba’nın, Tweet’ini amacına ulaştığından dolayı kaldırdığı öğrenildi.

BİHA

15 Haz 2021 - 13:23 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

05

Gerçek idareci dediğin - Oo desenize bu defa da fakıbaba nın eski ekibi geliyor. La bu nasıl bir ülke nasıl bir şehir. Ne tarım ne eğitim, ne dış politika, ne ekonomi, nede sağlık yolunda. Bizler ne ile uğraşıyoruz. Sürekli ekip değiştiriyoruz. Fakıbaba o kadar urfayı düşünseydi hem şehir hastanesi hemde karaköprü doğukent çocuk hastanesi nin açılması için diğer vekiller ile beraber urfa halkını uzun zamandır salla gitsin politikası izlemezlerdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 13:23
04

Narlıkuyulu - Bence bunda abartılacak birşey yok sn.Vekilim gerekeni yapmıştır.Hatta eksik bile söylemiş...Sadece Urfa da değil Türkiyede sağlık, tarım, ekonomi yönetilemiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 13:23
03

Haşim - Çok yazık, bir vekilin twitle haberleşmesi, sosyal medyayı bir baskı olarak kullanması, muhtemelen atanmayı bildiği için bir gün önce hava atmış da olabilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 13:23
02

isot - Bu olayın arkasında daha büyük biri var.fakibaba müdürün görevden alınacağı kesinleşince rol çalmaya kalkışmış...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 13:23
01

Bişey Çıkmaz - Detaylı inceleyin bakın bunun dosyasından neler çıkacak. Adil dürüst insanın siyasette ne işi olur. Korkar çünkü islamın hassas noktalarından. Kaldıki kul hakkı. Abooooo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 13:23

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi