Demirkol veda etti! İşte son konuşması

Haliliye Belediyesi meclis toplantısında son konuşmasını yapan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Yaptığımız çalışmaları halkımız için, halkın huzuru doğrultusunda yapıyoruz. Ben bu süreçten sonra başınızın dik olmasını istiyorum. Ben bir gün olsun başınızı yere eğdirmedim" dedi.

Haliliye Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantılarının ilk birleşimi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol başkanlığında yapıldı.

Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından komisyon raporlarına geçildi. Gündemde görüşülen imar komisyon raporları oy çokluğu ile kabul edildi.

Mecliste daha sonra Haliliye Belediyesinin 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği projelere yönelik sunum yapıldı.

DEMİRKOL: BAŞIMIZ DİK BİR ŞEKİLDE İLERLEYECEĞİZ!

Sunum öncesi son meclis konuşmasını yapan Demirkol, "Yaptığımız bu çalışmalar verdiğiniz destek ve ne yaptıysak beraber yaptık. Bu destek dolayısıyla hepinize tek tek teşekkür ederim. Mecliste görev alacak arkadaşlarımıza başarılılar diliyorum. Hayırlısı olsun diyorum. Yaptığımız çalışmaları halkımız için, halkın huzuru doğrultusunda yapıyoruz. Bu yolda ilerleyen arkadaşlara ömrümün sonuna kadar destek olacağım. Biz bu süreci tamamladıktan sonra belediye başkanlığı toplandığı zaman, sizin desteğiniz çok çok önemli. Ben bu süreçten sonra başınızın dik olmasını istiyorum. Ben bir gün olsun başınızı yere eğdirmedim. İnşallah torunlarınıza anlatırsınız ve yapmış olduğunuz hiçbir işten ne şimdi ne de ileri ki zamanda pişmanlık duymayacağız. Keşke cümlesi bizim tabirimiz de yok, keşke bizde olmaz" ifadelerini kullandı.

Özlem DİKMEN/AJANS URFA

04 Mar 2019 - 14:12 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi