Cumhurbaşkanı, Şanlıurfa'ya gönderdiği için merhametle bakmış!

AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili ve eski Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya Cumhurbaşkanı tarafından nasıl gönderildiğini açıkladı. Çelik, “Cumhurbaşkanımız, Şanlıurfa’ya gideceğimi söylediğinde anlam veremedim, dondum kaldım. Bana merhametli bakışını görünce ‘hayırlı olsun efendim’ dedim” diye ifade etti.

Şanlıurfalıların yakından tanıdığı eski Bakan Faruk Çelik, Hürriyet’ten Elif Sezgin ve Burcu Başar’a özel röportaj verdi. Siyasetle ilgili soruları yanıtlayan Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya geliş sürecinden de bahsetti.

ÇELİK: “DONDUM KALDIM”

“Sayın Erdoğan ile ilişkileriniz nasıl?” sorusu cevaplayan Çelik, Şanlıurfa'ya geliş sürecini de anlattı. İşte Faruk Çelik'in bu soruya cevabı...

“Sayın Cumhurbaşkanımız ile uzun yıllardır birlikte yol yürüyoruz. Aramızda nezaket kurallarını aşan hiçbir şey olmadı. Kendisinden beni çok rahatsız eden bir cümle duymadım. Benim de kendisine karşı en küçük bir nezaketsizliğim, saygısızlığım hiç olmadı. Bunun en çarpıcı örneklerinden biri beni hiç beklemediğim bir anda Şanlıurfa’ya gönderirken aramızda yaşananlardır. O an bana bakışı hâlâ gözlerimin önünden gitmiyor. Şanlıurfa’ya gideceğimi söylediğinde anlam veremedim, dondum kaldım. Bana merhametli bakışını görünce ‘hayırlı olsun efendim’ dedim.”

RÖPORTAJIN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

12 Eyl 2021 - 16:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

07

Sinan - Adam atamayla gelmiş bir faydası olmamış hala hikayelerini anlatıyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 16:51
06

Bozan - Urfalının terazisi Urfalıyı hafif dartarsa...Faruk Çelik gibi Cellalettin Güvenç gibi adayları başımıza dayatma olarak getirirler ve keriz Urfalılarda bunlara oy verir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 16:51
05

Halil İbrahim - Urfaya bakan olmak bile zor bursalıya gel gör urfalı kendine gel adam gibi sorunlarını gör uğraş çözmeye çalış yeşil akıllı modern şehir için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 16:51
03

Faruk dümen - Yalaka faruk .sen yetimler yurdundamıydın.Allah tan merhamet dile bre din tüccarı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 16:51
02

Ömer Çiftci - ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ya maaşlı bir memur gibi geldi gitti

ne uzatıyorsunuz bu kadar seçim zamanında gelirdi abide kavşağı da onun eseri ayıp ya işiniz gücünüz yok mu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 16:51
01

Merdo - Terbiyesiz herif urfa vatan toprağı deil mi utanmaz arlanmaz.hem urfa medeniyetlere beşiklik yapmış topraklardır.bakma ihmal edilip eğitimde geri bırakılmasına gelecekte urfa yeni nesillerle layık olduğu yere gelirken faruk çelik ve ağaları bu diyarlarda lanetle anılacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 16:51

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi