AK Parti Teşkilatı lokum ve gül suyu dağıttı

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan Başkanlığında Balıklıgöl, Karaköprü ve Şehit Mustafa Direkli Cami'de Kadir Gecesinden dolayı halka gül suyu ve lokum ikram edildi.

AK Parti Teşkilatı lokum ve gül suyu dağıttı
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı tarafından Kadir gecesi dolayısıyla Balikgöl hafsasında ve şehit Mustafa Direkli Cami’de vatandaşlara gül suyu ve lokum dağıtıldı.

Karaköprü AK Parti İlçe Başkanı Sait Ağan da gülsuyu ve lokum dağıtımı gerçekleştirirken, vatandaşların kadir gecesini kutladı. Kadir gecesi gibi bin aydan hayırlı bir günde amaçlarının vatandaşlarla bir araya gelmek ve paylaşımda bulunmak olduğunu söyleyen Ağan, birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Ağan, "AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığımızın Kadir Gecesi münasebetiyle esnafımıza ve vatandaşlarımıza gül suyu ve lokum ikramında bulundu. Biz de bu programa katılarak vatandaşımızın kadir gecesini kutlamak istedik. Bu kutsal günlerde önemli olan birlik olmak, muhabbette bulunmaktır. Biz de AK Parti Teşkilatı olarak ilçedeki vatandaşlarımızla her zaman bir arada olmak, hep beraber bu ilçeyi kalkındırmak istiyoruz. Ben tüm İslam aleminin Kadir Gecesini kutlar, hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

AJANS URFA

01 Haz 2019 - 10:13 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi