AK Parti İl Başkanı: Urfa algılar ile yönetilemez!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, bugün düzenlenen basın toplantısında kentteki son gündemi değerlendirdi. Yıldız, "Yapıcı eleştiriye her zaman kapımız açık. Hiçbir belgeye, hiçbir bilgiye dayanmadan o bunu dedi, şu şunu dedi diyerek, hiç kimse Urfa'da siyaseti dizayn edemez. Urfa kamuoyunu 3-5 kişi dizayn edemez. Algılar ile bu şehir yönetilemez" dedi.

AK Parti İl Başkanı: Urfa algılar ile yönetilemez!
AK Parti İl Başkanı: Urfa algılar ile yönetilemez!
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısı ile kentteki son gelişmeleri değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın kentteki temaslarına değinen Yıldız, kongre sürecindeki gelişmeleri de aktardı.

'İLÇE BAŞKANLARIMIZ İLE DEVAM DEDİK'

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Hilvan ve Bozova İlçe Kongreleri ile göreve devam eden mevcut başkanları tebrik eden Yıldız, "Malumunuz olduğu üzere bir kongre sürecini yaşıyoruz. Ak Partimiz ekim ayı itibari ile başlayan kongre süreçlerini derleyerek 22 Ocak'ta tamamlamıştık. Biz büyükşehir olduğumuz için 22 Şubat tarihi ile de tüm Türkiye’de AK Parti'mizin ilçe kongrelerinin startını vermiş olduk. İlçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra 8 Ağustos itibari ile tüm Türkiye’de il kongrelerinin başlangıcı yapmış olacağız. İl kongreleri Kasım ayına kadar devam edecek, akabinde de genel merkezimizin büyük kongresiyle AK Partimiz'deki yenilenmeyi, değişim, dönüşüm sürecide nihayetine ermiş olacak. Geride bıraktığımız hafta 22 Şubat Cumartesi günü 2 ilçemizin kongresiyle ilimizde startını vermiş olduk. Öncelikle Hilvan ilçemizin kongresini büyük bir coşkuyla, halkımızın teveccühü ile büyük bir katılım ile gerçekleştirdik. Ben buradan göreve tekrardan devam eden Mevcut İlçe Başkanımız Mustafa Cidir ile yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Hilvan kongremizi tamamladıktan sonra 2’nci kongremizi gerçekleştirmek üzere Bozova ilçemize geçtik. Aynı şekilde Bozova ilçemizde de mevcut ilçe başkanımız ile göreve devam kararı alınmıştır. Tekrardan kendisine başarılar diliyorum" dedi.

BU HAFTASONU KARAKÖPRÜ VE HARRAN KONGRESİ

Önümüzdeki haftasonu iki ilçenin daha kongresini gerçekleşeceğini ve me3vcur başkanlar ile devam kararı aldıklarını belirten Yıldız, "Kongre sürecimiz hala devam etmektedir. İnşallah 29 Şubat Cumartesi günüde şuana kadar takvim çalışması tamamlanıp, ilan ettiğimiz Harran ve Karaköprü ilçelerimiz içinde kongre süreçlerimiz devam ettirmiş olacağız. 29 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Harran ilçe kongresini, saat 15.00’de ise Karaköprü kongresini gerçekleştirmiş olacağız. Burada da aynı şekilde mevcut başkanlarımız ile yola devam kararı almış bulunmaktayız. Geri kalan ilçelerimiz ile ilgili de şu anda genel merkezimizin takvim çalışması devam etmekte, en kısa süre zarfında bu takvim çalışmasının planlanması tamamlanıp, geri kalan ilçelerimizin de kongre takvimlerini resmi hesaplarımızdan sizlerle paylaşacağız. Mart ayı sonu itibari ile ilimizde tüm ilçe kongrelerimizi nihayete erdireceğiz" sözlerine yer verdi.

ŞEHİR HASTANESİ İÇİN BAKAN KOCA TARİH VERDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Şanlıurfa'ya geleceğini de duyuran Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu 2011 yılında Şanlıurfa'da yapımına başlanacağına dair sözünü verdiği ve 2015 yılında temelini attığı şehir hastanesi için de tarih verdi. Bakan Koca'nın 2023 yılında şehir hastanesini teslim edeceklerini söylediğini belirten Yıldız, "Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca kentimize gelecek. Burada sağlık alanında yaşadığımız sorunları ve şehir hastanesinin son durumu ile ilgili açıklamayı bizzat kendisi yapacak. Şu an için bizi bilgilendirdikleri husus şu: İlgili firma ile ilgili sıkıntılar yaşanmakta. Ya firma ile devam edilecek yada sözleşme feshedilir. Bakan bey bize söylediği, '2023'ten önce hastanenizi bitireceğim.' Bize ifadesi bu, biz de bunun takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

'EN ÇOK KATILIM URFA'DAN'

Siyaset Akademisi'ne en fazla katılımın Şanlıurfa2dan olduğunu aktaran Yıldız, "Siyaset Akademisi ile ilgili çalışmamız vardı. Tüm Türkiye'de, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne, demokrasi tarihine bu derece muhteşem bir siyaset okulunu AK Partimiz kazandırdı. BU dönem açmış olduğumuz siyaset okulumuza vatandaşlarımız, hemşerilerimiz büyük bir teveccüh gösterdiler. Türkiye2de en fazla katılımın sağlandığı illerin başında Urfa gelmekte. Toplam katılımcı sayımız 580 kişi. İnşallah 29 Şubat Cumartesi günü önceki dönemlerde görev alan Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'ın katılımı ile ilk dersi vermiş olacağız.Siyaset Akademisi 8 hafta sürecek olan dış politikadan iç politikaya, ekonomiden siyasete birçok onu işlenecek. Daha öncesinde görev yağmış olan siyasi büyüklerimiz katılacak ve bilgi birikimlerini sunacak. Biz de, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak yarın seçim olacakmışcasına çalışmalarımız sürdüreceğiz" diye konuştu.

'ALGI' AÇIKLAMASI: URFA KAMUOYUNU 3-5 KİŞİ DİZAYN EDEMEZ

Yapılan eleştirilere yönelik de açıklama yapan Yıldız, Şanlıurfa'nın algılarla yönetilemeyeceğini söyledi. Yıldız, şöyle konuştu:

"Hiçbir siyasi kaygı duymadım, hiçbir beklenti içerisinde olmadım. Kim ne yaparsa yapsın, kim ne söylerse söylesin, hangi algı operasyonlarına girerlerse girsinler, hangi iftiralarla karşımıza çıkarlarsa çıksınlar biz bildiğimiz yoldan geri durmayacağız. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Onlar konuşur, biz işimize bakarız. Varsa ellerinde bir projeleri, buyursunlar paylaşsınlar. Olumlu olan projelerinde bizlerde her türlü desteği sağlayalım. Eleştiri olur, olmayacak diye bir kaide yok. Olumlu eleştiri olur, ilimiz adına olur. Yapıcı eleştiriye her zaman kapımız açık. Hiçbir belgeye, hiçbir bilgiye dayanmadan o bunu dedi, şu şunu dedi diyerek, hiç kimse Urfa'da siyaseti dizayn edemez. Oturdukları koltuktan ahkam kesenler, oturdukları yerden eleştiri yapanlar, lütfen kafalarını iki ellerinin arasına koyup vicdanen düşünsünler. Urfa kamuoyunu 3-5 kişi dizayn edemez. Algılar ile bu şehir yönetilemez."

Özlem DİKMEN-AJANS URFA

24 Şub 2020 - 12:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

09

urfa - halen temel atılmamaış 2019 bitecekti.halen diğer illerin bitti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28
08

nöbetçi - bu nasıl bir pişkinlik bu nasıl bir utanmazlık milletin yüzüne baka baka nasılda utanmadan yalan söylüyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28
07

Bekes ❤ - 2015 te temeli atılan şehir hastanesinin yerini medya ile paylaşsanıza çok merak ediyoruz nerede acaba biz mi körüz görmüyoruz yoksa siz mi yalancısınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28
06

kenan - ah urfa ah bunlara fırsat veriyorsun ya şakşak yagcılıkta bogul urfa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28
05

kenan - 2011 söz verilmiş 2015 temeli atılmış yıl 2020 hala 2023 diyorlar ya Allah sizi bildigi gibi yapsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28
04

Urfalı zaza - ALLAH tan korkmaz urfalı dan utanmaz. ALLAH sizi bildiği gibi yapsın amin......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28
03

URFANIN SÖZÜÜ - Bırakın milleti uyutmaya; hastaneyi yapacak firma ortalıkta yok gelmiş 2023 te biticek diyor. İl başkanlığını mı yapacaklar hastane . Allah akıl fikir versin buna, inanacak millet arıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28
02

Mahmut Badıllı - Bırakın kongreyi Bırakın ak partiyi şehire yapılacak yatırımların takipçisi olun, seçim ha seçim 2 yılda bir seçim,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28
01

genc_beyin - Baskan yapar mi yapar. 31 martta kazanacagiz dediler kazandilar. 2018 haziran seciminde kazanacagiz dediler kazandilar. Her kazanacagiz dediklerinde kazandilar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 12:28

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi