AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı belli oldu! (GÜNCELLENDİ)

Eyyübiye 3. Olağan İlçe Kongresinde tek liste halinde gidilen seçim ile mevcut Başkan Mehmet Moğal güven tazeledi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı belli oldu! (GÜNCELLENDİ)
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı belli oldu! (GÜNCELLENDİ)
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti kongre heyecanı Şanlıurfa'da sürüyor.

Kentte 7 ilçede kongresini tamamlayan ve mevcut başkanlar ile devam kararı alan AK Parti, bugün Eyyübiye'de de seçime gitti. Saat 14.00'da gerçekleşen seçim ile AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı belirlendi.

Başkanın belirleneceği seçime AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve partililer katıldı. Toplantı, milletvekili ve belediye başkanlarının açılış konuşmasıyla başladı.

Konuşmanın ardından tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Başkan Mehmet Moğal güven tazeledi.

Yeniden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Seçilen Mehmet Moğal, yaptığı açıklamasında "Ben hiçbir zaman başkan olmadım kendime başkan gözüyle bakmadım. Hep halkın içinde sizler gibi vatandaş gibi bir başkanlık sürdüreceğim bundan kimsenin şüphesi olması. Hiçbir zaman üstünlüğüm olmadı. Şanlıurfa’da bir vatandaş olarak her zaman karşınıza çıkacağım. Büyükşehir Belediye Başkanımızla, ilçe belediye başkanlarımızla milletvekillerimizle yönetici kadrolarımızla bunun sonu gelmeyecek. Recep Tayip Erdoğan’ın olduğu bir ülkede biz Recep Tayip Erdoğan’ın kimseye yedirmeyeceğiz. Sizlerden rica ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum. Yolumuz inşallah bahtımız açık olsun" ifadelerini kullandı.

Esma ALBAYRAK- AJANS URFA

20 Eyl 2020 - 13:42 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi