AK Parti'de Dörtkardeş'e önemli görev!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfalı Kübra Dörtkardeş, AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi.

AK Parti’yi 2023 seçimlerine götürecek yeni kadrolar belirleniyor. 81 il yönetimi yeniden oluşturulurken, 24 Mart’ta yapılacak 7. Olağan Kongre öncesi Kadın Kolları Başkanlığı’nda da nöbet değişimi gerçekleşti. 2015’ten bu yana bu görevi yürüten Selva Çam, yerini bugün Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e devretti. Kongrede, genel başkanlık seçiminin yanı sıra 50 kişilik Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliği için seçim yapıldı. Partinin en yetkili organı olan MKYK’da, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfalı Kübra Dörtkardeş de yer aldı.

KÜBRA DÖRTKARDEŞ KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan ve 1989 yılında dünyaya gelen Kübra Dörtkardeş, özel bir şirkette İş Güvenliği Uzmanı olarak danışmanlık hizmeti vermektedir. Ankara Evliya Çelebi İlköğretim Okulu ve Ankara Cumhuriyet Lisesi’nden (Y.D.A.) mezun oldu. Lisans öğrenimini Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği ve Makine Mühendisliği üzerine tamamladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi İş Güvenliği A.B.D.’da Avrupa Birliğinde ve Türkiye’de İş Güvenliği Standartları üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Genç Müsiad Ankara’da Hanımlar Komisyonu Başkanı olarak görev aldı(2013- 2014)

Şanlıurfa Girişimci İş Kadınları Derneği Bşk. Yrd. olarak görev aldı.(2017- ) Türkiye Sosyal Uyum ve Farkındalık Derneği Kurucu Başkanı(2018- )

SİYASİ GEÇMİŞ

AK Parti Isparta İl Gençlik Kolları Yönetim Ve Yürütme Kurulu Üyesi- Halkla İlişkiler Başkanı (2008-2012)

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Halkla İlişkiler Başkanı (2012-2014)

AK Parti Genel Merkez Gençlik ve Kadın Kolları Komisyon Üyesi Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Birimi (2014-2015)

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi (2015-2016)

11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde yeniden MKYK üyesi olarak seçilmiştir. Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

BİHA

08 Mar 2021 - 17:17 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Yaaa - Benim nenemin dayısının dünürünün yeğenide, ankara il başkanlığı yönetiminde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Mart 17:17

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi