AK Parti Bozova’ya çıkarma yaptı

16 Nisan’da yapılacak olan referandum için çalışmalar yoğunlaşırken, Bozova ilçesinde açılan ‘evet’ bürosunun açılışına AK Partili vekiller ve belediye başkanları yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Bozova’ya çıkarma yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mahmut Arslan tarafından Bozova ilçesinde ‘evet’ için seçim bürosu açıldı.

Açılışa Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız, Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Programın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile milletvekilleri, 16 Nisan’da yapılacak referandumun önemine değinerek, bu seçimde ‘evet’ oyu kullanılmasının ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.

Seçim bürosunun açılmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Çiftçi ve vekiller, daha sonra ilçede esnafı dolaşarak referandum için destek istedi.

AJANS URFA

09 Nis 2017 - 09:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi