Ahmet Davutoğlu Urfa'ya geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 9 Nisan’da Şanlıurfa’ya gelecek.

Şehir gezilerini sürdüren Gelecek Partisi Genel Başkanı eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa’yı da ziyaret edecek. 9 Nisan Cuma akşamı Şanlıurfa’ya gelmesi beklenen Davutoğlu, cumartesi günü kentte sivil toplum kuruluşları ve esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyecek.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa’ya yapacağı ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız daha önce de Şanlıurfa’ya gelmeyi planlıyordu ancak pandemiden dolayı bu ziyaret yapılmıyordu. Yeni bir program yapıldı, genel başkanımız 9 Nisan akşamı kentimize gelecek ve ertesi gün esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyecek” dedi.

BİHA

29 Mar 2021 - 15:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi