Siverek’te koronavirüsle mücadele sürüyor

Siverek’te Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda köpüklü deterjanlar ve tazyikli su ile yıkama çalışmalarına devam ediyor.

Siverek’te koronavirüsle mücadele sürüyor
Siverek’te koronavirüsle mücadele sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Koronavirüs salgın riskine karşı Siverek Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen dezenfekte çalışmaları kapsamında ilçenin en işlek caddesi olan Hürriyet Caddesi köpüklü dezenfektanlar ile yıkandı.

İlçenin farklı noktalarında yürütülen çalışmalarda caddeler köpükle yıkadıktan sonra süpürme araçlarının işleminin ardından tazyikli su ile durulanıyor.

Konuyla ilgili olarak Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Koronavirüs salgın riskine karşı ekiplerimiz temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor bu kapsamda ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar ekiplerimizce yıkanarak dezenfekte ediliyor.”

Cadde esnafı ve vatandaşlar yapılan köpüklü yıkama ve dezenfekte çalışmalarından dolayı Belediye ekiplerine teşekkür etti.

AJANS URFA

14 Eyl 2020 - 11:22 Şanliurfa/ Siverek- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi