Urfa koronavirüs listesinde ilk sıralardan düşmüyor!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, koronavirüs verileri ile en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ili açıkladı. Şanlıurfa listede yer bulan iller arasında oldu.

Geçtiğimiz ay koronavirüs verilerinde pik yapan Şanlıurfa hala ilk sıralarda yer almaya devam ediyor.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Türkiye'nin günlük koronavirüs veri tablosunu açıkladı. Tabloya göre son 24 saatte bin 183 kişiye COVID-19 tanısı konuldu, 15 kişi hayatını kaybetti, bin 185 kişi de iyileşti. Böylece bugüne kadar toplam vaka sayısı 243 bin 180, can kaybı 5 bin 873 oldu.

HASTA SAYISI EN YÜKSEK İLLER

Verilere dair açıklamasında en yüksek sayıda hasta görülen illeri de paylaşan Bakan Koca, "Son 3 gündür HASTANEYE YATIŞLARDA %32 AZALMA var. Fakat sürecin en önemli göstergelerinden biri olan AĞIR HASTA SAYISINDA ARTIŞ devam ediyor. Son 3 gün içinde en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa" dedi.

Şanlıurfa 2 gün önce de temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranı en yüksek iller arasında yer almıştı.

AJANS URFA

11 Ağu 2020 - 20:45 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Coronazede - Bakan bey şanlıurfa için bu kadar olumsuzlluktan bahsediyor sağlık yönetimimiz üzerine hiçbirşey alınmıyor.aslında istifada erdemli bir davranıştır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ağustos 20:45
01

Tarafsız - Corona bulaş zincirini temas zincirini engellemesi gereken kişiler Urfa’yı yöneten yetkililer ile Urfa Lı vatandaşlardır. Sağlık yönetimi bu işin tedavi bölümündedir. Vatandaş hala bildiğini yaptıkça umursamaz oldukça bu iş çözülemez. Bu işin hesabını soracağın en son kişiler sağlıkçılardır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ağustos 20:45

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi