Urfa'da korona sayısı arttı! İlk yasak geldi

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Covid19 vakalarının artması nedeni ile ilçede taziye yemeklerinin verilmesi yasaklandı.

Ülke genelinde olduğu gibi Viranşehir'de de Covid19 vakaları artmaya devam ediyor. Artan vakalarda önlem almak amacı ile Viranşehir Kaymakamlığı tedbir almaya başladı. Bu tedbirlerin ilki taziye yemekleri yasaklamak oldu. İlçede bir adet haline gelen taziye yemekleri yasaklandı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında olağanüstü toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, aldığı karar ile tüm ilde olduğu gibi, Viranşehir'de de taziyede yemek vermeyi yasakladı. Yarından itibaren denetimler artacak ve yasaklara uymayanlar ilk önce uyarılacak. İkinci bir ihlal durumunda ise cezai işlem uygulanacak. Ayrıca vakaların durumuna göre ek tedbirlerin gelebileceği belirtildi.

BİHA

#

12 Ağu 2021 - 15:55 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

. - Bende sandım ne yasağı.! Gidip yemek yiyeni sofradanmı çekip kaldıracaklar. Güldürmeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 15:55

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi