İl Sağlık Müdürü 2 hastanede inceleme yaptı

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Balıklıgöl Devlet Hastanesinde incelemeler yaptı.

İl Sağlık Müdürü 2 hastanede inceleme yaptı
İl Sağlık Müdürü 2 hastanede inceleme yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa İl SağlıkMüdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin poliklinik ve acil servislerinde incelemelerde bulunarak hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Polikliniklerde ve acil serviste karşılaştığı hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Erkuş, hastalara acil şifa diledi. Tedavileri devam eden hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Erkuş, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların fikirlerini ve isteklerini dinledi. Hasta yakınlarıyla da sohbet eden Erkuş, hasta ve hasta yakınlarına aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili memnuniyetlerini sordu ve hastane idarecilerinden tedavi süreçleri ile ilgili bilgiler aldı.

İl Sağlık Müdürü Erkuş, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ahmet Kara ile birlikte mesai sonrası Balıklıgöl Devlet Hastanesinde daha iyi hizmet sunabilmek için tadilatı devam eden acil serviste incelemelerde bulundu. Daha sonra yatan hastaları ziyaret edip hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Erkuş, hizmet sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla hasta ve yakınları ile görüşerek verilen hizmetlerin memnuniyetini sorguladıklarını belirtti. Etkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmalarının ana hedefleri olduğunu aktaran Erkuş, sonrasında çalışanların da memnuniyetlerini tüm yönleri ile değerlendirdiklerini ifade etti.

BİHA

22 Oca 2020 - 10:37 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Urfalı zaza - Sağlık sektöründe benlik ve kutuplaşma had safhada. Haksızlıklar adam kayırma torpil.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:37
01

urfa - keşke sağlık ocaklarını denetim yaparsa mesai gelemyenler görse.sağlık ocakları işi çıkrından

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:37

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi