Harita değişti! Urfa yine kırmızı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın her gün yayınladığı Kovid-19 Risk Haritası’nın çift doz aşıya göre düzenlenmesiyle Şanlıurfa’nın rengi yine kırmızı oldu. Şanlıurfa yüzde 43.1 oran ile Türkiye genelinde en az çift doz aşı yapılan şehir oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın her gün güncelleyerek yayınladığı illerin nüfusuna göre aşılama oranını gösteren Kovid-19 Risk Haritası değişti. Bugünden itibaren ilk doz yerine en az iki doz aşılama oranına göre düzenlenen haritada Şanlıurfa yine kırmızıya büründü. Haritada kırmızı kategorideki 14 ilden biri olan Şanlıurfa, yeni haritaya göre Türkiye genelinde il nüfusuna göre çift doz aşılama oranında yüzde 41.3 ile en az aşılama yapılan il oldu.

“İLK DOZ AŞIDA ÖNEMLİ MESAFE KAYDETTİK”

Bakan Koca yaptığı paylaşımda, “GÜNLÜK COVİD-19 TABLOMUZ DEĞİŞTİ. Bugünden itibaren, il bazında, ilk doz yerine, en az iki doz aşı olanların oranlarını paylaşacağız. Aşılarımızı yaptırarak vaka sayılarını düşürelim, can kayıplarımızı azaltalım. İlk doz aşıda önemli bir mesafe kaydettik” ifadelerini kullandı.

BİHA

20 Eyl 2021 - 21:27 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

abbas - ama skşte çocuk yapmada türkiye birincisyiz cahilin 10 çocugu var diyorki aşı kısırlık yapıyor gel bu cahile yobaza anlat

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 21:27

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi