Urfalılar çözüm bekliyor: Burası büyükşehir, köy değil ki!

Şanlıurfa'nın göbeğindeki AVM'de döşenen taşlar, vatandaşları çileden çıkarıyor. Sık sık düşme ve takılma kazalarıyla karşılaşılan alan için hareket geçilmesini isteyen Urfalılar, "Yazıktır, burası büyükşehirdir, köy değil ki burası. Artık bir şey yapsınlar" dedi.

Urfalılar çözüm bekliyor: Burası büyükşehir, köy değil ki!
Urfalılar çözüm bekliyor: Burası büyükşehir, köy değil ki!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın göbeğindeki AVM'nin taşları vatandaşa isyan ettirdi.

Kentin merkezinde yer alan Novada PARK Alışveriş Merkezinde döşenen taşların sorunu bir türlü çözülmüyor. AVM'de mağazaların ve banka ATM'lerinin ön kısmındaki taşlar, düzgün yerleştirilmediği için yayalar sık sık sorunlar yaşıyor.

Taşların arasındaki boşluğa ayağı takılan vatandaşlar düşme tehlikesi yaşarken, altı boş olan bazı taşlar da adeta 'survivor' macerası yaşatıyor. Bölgede yürüyen vatandaşlar tedbir amaçlı sık sık bastığı yerleri kontrol etse de,Urfalılar düşen vatandaşlara şahit olduklarını kaydetti.

'MİLLET RAHAT HAREKET EDEMİYOR'

Taşlara takılarak düşen vatandaşlara şahit olduğunu iddia eden Ramazan Kaynar, "Burada doğru dürüst bir şey yapamamışlar. Novada, Novada diyorlardı. Millet bekledi fakat doğru düzgün bir şey görünmüyor. Millet rahat hareket edemiyor. Ben bizzat kendim tanık oldum kayıp düşenlere, takılanlara. Hatta bende kayıp düşüyordum. O taşlar yerlerine oturmamış, insan illaki orada düşer" ifadelerini kullandı.

'ARTIK BİR ŞEY YAPSINLAR'

İmam Gümüş ise, "Buralarda ben de düşüyordum. İhtiyarım, 70 yaşındayım ve burada yürüyemiyorum. Yapıyorlarsa bari düzgün bir şey yapsınlar, bizde yürüyebilelim insanca. Yazıktır, burası büyükşehirdir, köy değil ki burası. Pratik bir şekilde çözüm bulunması lazım. Artık bir şey yapsınlar. Düşüyoruz, ayağımız kırılsa yenge de bakmaz bize" sözlerine yer verdi.

Vatandaşların sık sık dert yandığı konu ile ilgili bir adım atılıp-atılmayacağı merak konusu oldu. Şanlıurfalılar, kentin göbeğindeki AVM için en kısa sürede harekete geçilmesini bekliyor.

Özlem DİKMEN-BİHA

14 Şub 2020 - 14:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Halan - Büyükköy kimse inkar etmesin.. Nu BELEDİYE ne hizmet vermiş? Ak partiyi bitirecekler urfada GENEL MERKEZ GIRMELI BUNALRIN YILU YOL DEGIL. MEMLEKETTE hic birsey yok gozle gorulen. Yazik edecekler.. hizmet yok yok vatandasa sorun bakin gercekler ortada .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 14:14

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi