Urfa için koronavirüs rakamları belli oldu! İşte vaka sayısı...

Şanlıurfa'daki koronavirüs verilerine yönelik açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, toplam vaka sayısının 140 olduğunu kaydetti. Şanlıurfalıların bağışıklık sisteminin güçlü olduğunu da söyleyen Beyazgül, detayları aktardı.

Urfa için koronavirüs rakamları belli oldu! İşte vaka sayısı...
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Yeni Akit'in canlı yayın konuğu oldu.

Dün akşam yayımlanan program ile Şanlıurfa'ya dair önemli açıklamalarda bulunan Beyazgül, koronavirüs nedeniyle kentte alınan tedbirlere değindi. Şanlıurfa'da tedbirlerin sıkı uygulandığını aktaran Beyazgül, koronavirüsvaka sayılarını da detaylı bir şekilde açıkladı.

URFA'DA 140 VAKA, 12 KORONA KAYNAKLI ÖLÜM

Urfa'da toplam 140 koronavirüs vakasının olduğunu belirten Beyazgül, hayatını kaybedenlerin sayısının 12 ve iyileşenlerin de 90 olduğunu söyledi.

'URFA, EN İYİ KONUMDA OLAN ŞEHİR'

Urfa'da iyileşme sayısındaki artışı bağışıklık sisteminden kaynaklı olduğunu kaydeden Beyazgül, şöyle konuştu:

"Şanlıurfa, büyükşehirler arasında en iyi konumda olan bir şehir. İyileşmelerin bağışıklık sisteminin daha güçlü olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum."

KARANTİNA BÖLGELERİ

Karantina altındaki noktalara da değinen Beyazgül, "Şu anda 19 binamız karantina altında, 4 tane de kırsal merkezimiz karantina altında. burada herhangi bir durum ortaya çıktığı zaman karantinaya alınıyor, 14 gün karantina uygulaması yapılıyor" ifadelerini kullandı.

BİHA

03 May 2020 - 13:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

05

Hakan - Sen hizmet ver once SAGLIK BAKANLIGI VALILIK ILGILENIYOR SAOLSUNALR BELEDIYE OLARAK HALKA HIZMET VER. HIZMET VER HIZMET

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 13:55
04

Kemal - Hangi şahıs belediye başkanlığına gelirse gelsin geldikleri gibi kuyruklarında abey ağabey derler aradan biraz zaman gectimi hizmet ver derler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 13:55
03

Sedat - Başkan işin gücün yalan nerde tedbir var herkes sokakta bırak yalan konuşmayı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 13:55
02

Habip - Urfalilar çok komikiz önce üstü başimizi yirtik şimdi hizmet bekliyoz şakami bu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 13:55
01

Urfa’da sağlıkçılar yok mu belediye BŞK açıklama yapıyor bu ne kadar güven verir Nokta -

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 13:55

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi