Şanlıurfa İlgi Koleji'nin başarısını Külliye de fark etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev sahipliğinde gerçekleştirilen Öğretmenler Günü programına, başarılarıyla ön plana çıkan Şanlıurfa Özel Saraç İlgi Koleji de davet edildi. Güneydoğu'yu temsilen projeye katılan İlgi Okulları, eğitim çalışmaları ile Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Şanlıurfa İlgi Koleji'nin başarısını Külliye de fark etti!
Şanlıurfa İlgi Koleji'nin başarısını Külliye de fark etti!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenleniyor.

İLGİ KOLEJİ GÜNEYDOĞU'YU TEMSİL EDİYOR

Her yıl düzenlenen Öğretmenler Günü programına bu yıl ilk kez özel okullar da davet edildi. 7 bölgeden 7 öğretmenin davet edildiği projeye başarılarıyla ön plana çıkan Şanlıurfa Özel Saraç İlgi Okulları, Külliye tarafından da fark edildi. Şanlıurfa Özel Saraç İlgi Okulları, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni temsilen programa çağrıldı.

ZİYARET, ÇALIŞTAY, RESEPSİYON...

Bölgeyi temsilen Özel Saraç İlgi Okulları'nın katıldığı program 5 gün sürecek ve öğretmenlere Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk eşlik edecek. Bakan Selçuk ile beraber çeşitli makam ziyaretlerinin yanı sıra öğretmenler için çalıştaylar da düzenlenecek. 7 bölgeden seçilmiş özel okul öğretmenleri onuruna ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde verilecek resepsiyon ile program sona erecek.

'EĞİTİM ADINA GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ'

Bu önemli görev ile Güneydoğu'yu ve Şanlıurfa'yı temsil etmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden İlgi Okulları, yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

"İlgi Okulları olarak kuruluşumuzdan bu yana sosyal sorumluluk projeleri, eğitim programları ve farkındalık çalışmaları yaparak memleketimizde eğitim adına güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Bakanlığımız da bu çalışmalarımızdan dolayı Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde yapılacak olan Öğretmenler Günü Programında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni temsil görevini bizlere tevdi etti."

İlgi Okulları, imza attıkları çalışmalara da değindi. İşte, o çalışmalardan bazıları:

- “Eğitim’de Fırsat Eşitliği” kapsamında okul olarak dezavantajlı bölgelerdeki devlet okullarında okuyan 5000’e yakın öğrencimize eğitim çalışmaları yaptık.

- “Bilinçli Anne Bilinçli Toplum” projesi kapsamında rehberlik servisimizin öncülüğünde yine dez avantajlı bölgelerdeki annelerimize “Anne Atölyeleri” yaparak onları bilinçlendirdik.

- Okumanın önemini en üst seviyede tutan bir okul olarak devlet okullarında okuyan çocuklarımız için kütüphaneler kurduk ve 10000 kitabı okullarımıza bağışladık.

- Devlet okullarımızda görev yapan 2000’e yakın öğretmenimize; Sanat, teknoloji, rehberlik, matematik ve fen branşlarında ücretsiz seminerler ve eğitim atölyeleri düzenledik.

- Öğrenciden müdürün okuldaki herkesi önemseyip devlet okullarında görev yapan yöneticilerimize de “Akademik Liderlik” eğitimleri verdik.

- Şanlıurfa’daki tüm öğrencilerimizin katılacağı Bilim, Teknoloji ve Sanat şenlikleri düzenleyip her öğrencimize bilimsel çalışmaları görme ve uygulama imkanı sağladık.

ÖZEL HABER/BİHA

24 Kas 2019 - 12:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi