MasterChef jürisi için Büyükşehir'de flaş önerge!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, son günlerin en çok konuşulan ismi MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın 'fahri hemşeri' olması için meclise önerge sundu.

MasterChef Türkiye'nin Mehmet Şef'i 'fahri hemşeri' oluyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Birleşiminde meclis üyelerinin sunduğu önergeler görüşüldü.

Birçok önergenin yer aldığı mecliste Üye İmam Fidanoğlu, Master Chef Türkiye'nin olaylı şefi Mehmet Yalçınkaya'ya fahri hemşerilik verilmesi için önerge sundu. Fidanoğlu'nun önergesini meclis üyelerine aktaran Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, konuyu araştırılmak üzere AR-GE Komisyonu'na havale etti.

İşte, İmamoğlu'nun o önergesi:

"Mehmet Yalçınkaya 01/01/1974 tarihinde Bolu’da doğmuştur. Almanya, Fransa, Katar, İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yapmıştır. 2 yıldır devam eden Master Chef Türkiye programını sunmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Fahri Şanlıurfalı olması için önerge sunuyorum"

Öte yandan, Şef Yalçınkaya geçtiğimiz günlerde kentte düzenlenen 'Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarı'na katılmıştı.

Özlem DİKMEN-BİHA

13 Ara 2019 - 12:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

Adem - Şanlıurfa ya ne faydası olmuştur Urfa'nın ismini kaç defa ağzına aldı .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 12:35
03

Adem - Şanlıurfa ya ne faydası olmuştur Urfa'nın ismini kaç defa ağzına aldı .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 12:35
02

Omar Xirgir - Urfa'ya fayda getirmeyen kış kıyamette karanlıkta bırakan onlarca milletvekili şu an yapılan eylemleri kaçı utanç ve hüsranla karşılıyor? Ben olsam, vekilligimden utanırım. Bu marka şehri karanlıkta sefalete seyirci kalmaktan, Urfaspor futbolunu bile rezalet durumlarda görmekten utanırım. Yani başı komşusu Antep'ten hep geride kalmaktan utanmaktan da yüzüm karaya çalar. Yani.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 12:35
01

Omar Xirgir - Meclise önerge diye verilen şu habere bakın. Urfa'nın başka derdi kalmadı. Merak ettiğim şu aslında. Urfa'nın refahı kültürü zenginliği ve kalkınması adına meclise kaç genelge sunuldu. Urfa kışın karanlıkta eylem yapsın. Suruca gelen su altyapı çalışması bitmeden verilip tarlaları bataklıkta kalsın. Gençleri işsiz. Suriyelisi olmuş kentin efendisi. Futbol kulübüne destek veremeyen onlarca m.vekili kaderine terkettiği urfasporu süper lige bizleri hasret bırakması. Nesini seveyim eyyy...! Ampül senin. Bizi haset ve isotculuk bitirdi ağalar. YAllah Antep. Durmak yok. Yola devam. Savur tozu dumanını. At, gitsin beni.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 12:35

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi