Askerlerden ilginç paylaşım

Dünyayı sallayan sosyal medya akımında Mehmetçik çıtayı "Hakkari"deki dağlara taşıdı.

Hakkari’de görev yapan Türk Askeri -15 derecede karlar üstünde Mannequin Challenge yaptı. Sosyal medyada dikkat çeken bu videoya çoğunluk destek verirken, kimileri askerlerin karda ‘beyaz’ renkli kamuflaj giymemesine dikkat çekti, kimiyse o sırada bir saldırı olsa askerlerin şehit düşebileceğini ihtimalini hatırlattı.

MANNEQUİN CHALLENGE NEDİR?

Sosyal medyayı sallayan yeni akımın adı Mannequin Challenge. Sosyal medyada bu tarz akımlara fazlasıyla alıştık, ama diğerlerinin aksine Mannequin Challenge insanların beğenisini daha çok topladı. Yeni modaya kimler kimler katılmadı ki; Cristiano Ronaldo'dan LeBron James'e spor camiasının ünlülerinin yanına Amerikan Başkanı Obama'nın eşi Michelle Obama da dahil oldu.

Mannequin Challenge ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Florida’daki Edward H. White Lisesi’nde başladı. Sosyal medyada hızla yayılan bu akım hemen her alanı, herkesi sardı. Ünlü isimler, futbol kulüpleri, milli takımlar da çektikleri Mannequin Challenge videolarını sosyal medyada paylaşmaya başladılar. Mannequin Challenge zamanın donup kalması üzerine kurulu yeni bir akım. Bu yeni trendin uygulanmasında ise ortamda bulunanlar hareketsiz bir şekilde donup kalmış gibi poz verirken, bir kişi ise bu insanları telefonla videoya alıyor. Uygulayanlar genellikle sıradışı pozlar vermeye çalışıyorlar. (Sözcü)

19 Ara 2016 - 14:12 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi