Ve Göbeklitepe'de çekilen Atiye yayınlandı!

Netflix'in orijinal yapımlarından olan ve Şanlıurfa'nın önemli değerlerinden olan Göbeklitepe'nin konu edildiği Atiye dizisi yayınlandı.

Ve Göbeklitepe'de çekilen Atiye yayınlandı!
Ve Göbeklitepe'de çekilen Atiye yayınlandı!
+11
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'nin ve Şanlıurfa'nın en önemli değerlerinden olan Göbeklitepe, dünyanın önemli internet platformları arasında yer alan Netflix’in yeni dizisine konuk oldu.

Uzun süredir merakla beklenen ve başrolünde Beren Saat ile Mehmet Günsür gibi önemli oyuncuları olduğu ikinci Türk orijinal dizisi Atiyeyayınlandı.

Göbeklitepe'nin konu edildiği dizinin ilk sezonu dün yayınlanırken, dizi, izleyicilerden tam not aldı.

Sosyal medyada dizi ile ilgili görüşlerini paylaşan izleyiciler, dizinin, kendilerinde Göbeklitepe'ye gelme isteği uyandırdığını ifade etti. Göbeklitepe'nin gizemine daha çok ilgi duymaya başladıklarını belirten diziseverlerin düşünceleri şu şekilde:

Mustafa PAYIK/BİHA

28 Ara 2019 - 17:09 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi