Vali Erin: “Balıklıgöl çevresindeki işgalleri sonlandıracağız”

Şanlıurfa Valisi Erin, merkez ilçe mahalle muhtarlarıyla toplantı yaparak eğitim, sağlık, güvenlik ve şehircilik konularında istişarelerde bulundu.

ŞANLIURFA – Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, merkez ilçe mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haliliye Belediyesi Geleneksel El Sanatları Merkezi (GESEM) toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Erin’in yanı sıra Vali Yardımcısı ve Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Vali Erin, dört buçuk yıllık görev süresi boyunca muhtarlarla her fırsatta bir araya gelerek, kamu hizmetlerinin hızlı ve sağlıklı sürdürülmesi için büyük çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Vali Erin, pandemi sürecine dikkat çekerek Şanlıurfa’da vaka sayılarının düşmesine rağmen salgın riskinin ortadan kalkmadığını kaydetti. Erin, aşı olmanın öneminin tüm halka anlatılmasını istedi.

Şanlıurfa’nın genç nüfusuyla en önemli gündeminin, bu genç nüfusun eğitimi ve istihdamı olduğunu ifade eden Vali Erin, eğitim, sanayi, sağlık ve benzeri alanlarda yapılan yatırımları anlattı.

BALIKLIGÖL ÇEVRESİNDE DÜZENLEME

Vali Erin, Halilürrahman – Balıklıgöl Platosu ile Eyyüp Peygamber Makamı çevresinde yapılması planlanan düzenlemeler hakkında da bilgi verdi.

Balıklıgöl çevresindeki işgallerin tamamını bir ay içerisinde sonlandıracaklarını ifade eden Vali Erin, bu konuda muhtarların ve kamuoyu desteğinin önemine değindi.

İŞGALERE MÜSAADE EDİLMEYECEK

Vali Erin, Şanlıurfa’nın en önemli tarihi turistik mekanı olan Balıklıgöl bölgesinde işgal ve fahiş fiyata göz yummanın mümkün olmadığını ifade etti. Erin, resmi olarak kiralanmış alanlar dışında bir karış işgale müsaade edilmeyeceğini kaydetti.

BİHA

18 Kas 2021 - 16:15 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

urfalı - inşAllah hem işgal hemde turistlerı dolandırma var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 16:15

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi