Urfalı sanatçı uluslararası festivalde ilk üçte!

'Halfeti' adlı bestesi ile uluslararası Sala Festivaline katılan Şanlıurfalı Santur Sanatçısı Sedat Anar 4 bin müzisyen arasından ilk 3'e girdiğini müjdeleyerek "En çok beğeni (like) alan video kazanıyor. Destek olmanızı rica ediyorum" dedi.

Dünyanın ilk çevrimiçi enstrüman festivali "Sala Fest"e katılan Şanlıurfalı sanatçı Sedat Anar, birinciliğe çok yaklaştı.

İran’da aldığı santur eğitiminin ardından yurt içi ve yurt dışında pek çok konser veren ünlü Santur Sanatçısı Şanlıurfalı Sedat Anar festivale “Halfeti” adlı bestesi ile katıldı. Santura defin de eşlik ettiği beste festivalde 4 bin eser arasından ilk 3'e girmeyi başardı.

Müjdeli haberi Sanatçı Anar "Arkadaşlar 'Halfeti' adlı bestemle uluslarası bir festivalde(salafest) 4000 müzisyen arasında ilk üçteyiz. En çok beğeni (like) alan video kazanıyor. Aşağıdaki YouTube linkini tıklayıp videomuza like atarak yani beğenerek destek olmanızı rica ediyorum" sözleriyle paylaştı.

Sanatçı Anar'ın çağrısına kısa sürede çok sayıda destek geldi. Bunun üzerine teşekkür eden Sanatçı Anar ""Desteğiniz, muhabbetiniz ve dostluğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel insanlar. Çok çoook mutlu oldum. Müzik, muhabbet ve sevgi her daim bizlerle olsun. Güzel yüreklerinizden, ellerinizden öperim. İyi ki varsınız. Hep varolun..." dedi.

FESTİVALİN ÖDÜLÜ

En çok beğeni ve yorumu alarak yarışmanın galibi olacak adayların alacağı ödüller ise şöyle:

- Sala Fest 2020'nin En İyi Yeteneği: Festivalin ana ödülü. Youtube'daki en çok beğenilen video olacak. Festivalde kazandığı plaket 8000 USD ve plaketle ödüllendirilecek.

- Sala Fest 2020'nin En İyi İkinci Yeteneği: Festivalin ikinci ödülü. Youtube'da en çok sevilen ikinci video olacak. 3000 ABD Doları ve kazandığı bir plaketle ödüllendirilecek.

- Sala Fest 2020 En Yaratıcı Sunum Ödülü: Festivalin üçüncü ödülü. Sala Fest, 2020 Jürisi tarafından seçilecek. Salamuzik.com'da kullanılmak üzere 1000 ABD Doları değerinde hediye çeki ve kazandığı ödül için bir plaketle ödüllendirilecek.

- Sala Fest 2020 Jüri Özel Ödülü: Festivalin özel ödülü. Sala Fest, 2020 jürisi tarafından seçilecek. Adayların etnik enstrümanlarla katılımı için tasarlanmıştır. Salamuzik.com'da kullanılmak üzere 1000 ABD Doları değerinde hediye çeki ve kazandığı ödülle ilgili bir plaketle ödüllendirilecek.

BİHA

#

24 Eki 2020 - 22:24 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi