Urfalı kadınlar hünerlerini sergiledi

Siverek Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerindeki kursiyer bayanların yıl boyunca yaptıkları eserler beğeniye sunuldu.

Urfalı kadınlar hünerlerini sergiledi
Urfalı kadınlar hünerlerini sergiledi
Haber albümü için resme tıklayın

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ayvanat Kadın ve Kültür Merkezinde dikiş-nakış ve kuaför kurslarında eğitim gören kursiyer bayanlar, 2018 yılı içinde kendi tasarımları olan elbiseleri, düzenledikleri defile ile katılımcıların beğenisine sundu. Modern tasarımların dikkat çektiği defilede yerel motifli elbiseler de yer aldı.

Düzenlenen programla tanıtım yapan kursiyerlerin saç modelleri de kuaför kursunda eğitim gören bayanlar tarafından yapılırken defile yoğun ilgi gördü. Yaklaşık bir saat süren program, kreş çocuklarının gösterisiyle sona erdi.

Kursiyerlerin el emeği göz nuru tasarımlarını tanıtmak amacıyla program düzenlediklerini dile getiren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Ayvanat Kadın ve Kültür Merkezi birimi sorumlusu Hanım Baydilli, şunları söyledi: “Beğeniye sunduğumuz tüm elbiseler Ayvanat biriminde bulunan kursiyerlerimizin tasarımıydı. Düzenlediğimiz etkinlikle en azından bayanların bu birimde neler yapıldığını öğrenmeleri açısından önemliydi.”

Ayvanat Mahallesi’nde dezavantajlı bayanlara ulaşmayı amaçladıklarını da belirten Baydilli, “Onların buradan hizmet alması bizler için önemliydi. Birimimizden memnun kalmaları için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Onların memnuniyetlerini dile getirmeleri elbette bizleri de mutlu ediyor. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın bayanlara bu denli önem vermesi bizler içinde çok önemliydi. Çok güzel bir proje ile başladık ve başkanımız bizleri destekleyerek devamını getirdi. Tüm bayanlarımız adına kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AJANS URFA

12 Ara 2018 - 12:52 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi