Urfalı gençlerden büyük ilgi! Konser verdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere motivasyon amaçlı ve karne hediyesi niteliğinde gerçekleştirilen İlyas Yalçıntaş konseri gençlerden yoğun ilgi gördü.

Urfalı gençlerden büyük ilgi! Konser verdi
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Müzesi önünde gerçekleştirilen konser renkli gösterile sahne olurken, İlyas Yalçıntaş sevenleri ile buluştu. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip kenti Şanlıurfa’da gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte gençlere yönelik etkinliklerinin startını verdi.

Gençlerin Karne sevincini pekiştirmek ve düzenlenecek olan YKS sınavı öncesinde motivasyon arttırmak adına yaz konseri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerini sürdürecek. Gerçekleşen konsere katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız burada bir konuşma yaptı.

Konuşmasının başında katılımlarından dolayı İlyas Yalçıntaş’a teşekkür eden Yıldız, “Bu gün öğrencilerimizin mezuniyet günü aynı zamanda yarın sınavlarımız başlıyor. Öğrencilerimize bugün güzel bir gece yaşatalım dedik. Bizleri kırmayıp geldikleri için İlyas beye teşekkür ediyorum, sağolsunlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün sizlere selamları var” diye konuştu.

BİHA

15 Haz 2019 - 14:58 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Selçuk Yardımcı - Syn Başkanım Şanlıurfa’yı bir bütün olarak değerlendirmek lazım, evet genç kardeşlerimizi dağıttığınız karnelerle belki sevindirebilirsiniz ancak biz abilerini aldığınız kararlarla üzüyorsunuz, Ben üniversiteyi geçen sene kazandım Ve inanın okumak İçin il dışına gideceğim için hiç de mutlu değildim, çünkü herkes bavulu İle çıkarken benim elim boştu ailemin imkanı yoktu, bir komşumuzun aracılığı İle sosyal yardımdaki Murat Karaer beye yönlendirildim “Üniversiteye ilk adım” diye bir Projesi vardı üniversiteyi kazanan her öğrenciye tüm kişisel ihtiyaçlarını karşılayacak bir valiz veriyordu, banada verdiler, bu kadar ince düşünen bir müdürünüzü görevden almışsınız İnan’ın duyduğumda kafamdan aşağı sanki kaynar sular döküldü, böyle abileri niye harcıyorsunuz, dilimizden anlayan, psikolojimizi bilen bu değerleri nasıl harcayabiliyorsunuz ilk defa oy kullandım oyumu da bağıra bağıra AKPARTİ’ye verdim yani size verdim, şimdi pişmanım keşke vermeseydim diye şimdi üzülüyorum, hizmeti ehline teslim etmenizi beklerken ehlinden aldınız, oyum hükümsüzdür artık inşAllah bu zafer sarhoşluğundan çabuk ayılırsınız kalın sağlıcakla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 14:58

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi