Tam 8 ay sürdü: Urfa'nın ilçesi böyle resmedildi!

Şanlıurfalı Ressam Abdurahman Birden, 8 ay süren yoğun bir çalışmanın ardından Harran Antik Kentinin tablosunu çizdi.

Türkiye'nin önemli tarih ve kültür kentlerinden biri olan Şanlıurfa'da, Harran Antik Kentinin Orta Çağ canlandırma tablosu çizildi.

Şanlıurfalı Ressam Abdurahman Birden, Dr. Cihat Kürkçüoğlu ile Prof. Dr. Mehmet Onal'ın danışmanlığında çalışmalarına başladı.

8 ay süren bir çalışmayla eserini çıkaran Ressam Abdurahman Birden'in, yoğun çalışmalar sırasında 3 kez acil servise kaldırıldığı kaydedildi.

Çizilen tabloda çok özel detaylar yer alırken, Şanlıurfalı Kültür Araştırmacısı ve Fotoğraf Sanatçısı Burhan Akar da yapılan çalışmayı sosyal medya hesabında paylaştı.

(Fotoğraf ve video: Burhan Akar)

AJANS URFA

19 Eyl 2020 - 10:33 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi