Sınıfta kaldık! Burası 'tarihe' giden yol

Kentin en önemli değerlerinden biri olan Göbeklitep'ye ulaşım konusunda yaşanan sorunlar can sıkarken, bölgede otopark alanlarının yetersiz olması da tepkilere neden oldu.

Sınıfta kaldık! Burası 'tarihe' giden yol
Sınıfta kaldık! Burası 'tarihe' giden yol
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesindeki Göbeklitepe, sahip olduğu geçmişi ile tarihin seyrini değiştiren önemli etkenlerden biri.

12 bin yıllık tarihi ile dünyanın dikkatini çeken bölge, 2019'un Göbeklitepe Yılı ilan edilmesiyle birlikte daha da gözde konuma geldi.

Türkiye ve dünyadan birçok kimsenin görmek istediği bölgeye havaların da ısınmasıyla akına uğrarken, yaşanan sorunlar ise can sıkıyor.

Göbeklitepe'ye ulaşım konusunda yollarda var olan problemlere otopark sorunları da eklenince vatandaşlar duruma isyan etti.

Hafta sonu olması nedeniyle ziyaretçi akınına uğrayan bölgeye ulaşamayan veya otoparkta yer bulamayan vatandaşlar, araçlarını yol kenarına bırakarak uzun süre yürümek zorunda kaldı.

Yaşanan sorunlar konusunda şikayetler devam ederken, konu ile ilgili nasıl bir çözüm yolu bulunacağı ise merak ediliyor.

AJANS URFA

14 Nis 2019 - 13:19 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi