Şanlıurfa fotoğrafları turistlerin ilgisini çekti

Göbeklitepe Fotoğraf Sanat Derneği (GEFODER) üyeleri çekilen karma fotoğraflar sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Şanlıurfa fotoğrafları turistlerin ilgisini çekti
Şanlıurfa fotoğrafları turistlerin ilgisini çekti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

GEFODER üyesi 27 katılımcı tarafından kentin değişik semtlerinde çekilen 42 fotoğraf, Piazza Alışveriş Merkezinde sergilendi.

Derneğin 1'inci yılına özel hazırlanan sergide şehrin tarihi, insan potresi ve doğal yaşam konulu fotoğraflar sanatseverlerle buluştu. Sergiye yabancı turistler de yoğun ilgi gösterdi.

Serginin açılışında konuşan GEFODER Sözcüsü Abdullah İnat, "Medeniyetler şehri Şanlıurfa’da dernek olarak 27 üyelerimizin 2 yıllık bir çalışma sonucunda çekmiş olduğu birbirinden güzel fotoğraflardan eleme yaparak, 42 eseri sergileme kararını aldık. Sergimizi gezen vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyoruz. Sergimiz bir hafta boyunca ücretsiz olarak vatandaşlarımıza sergilenecektir" dedi.

Sergi pazar gününe kadar sanatseverleri ağırlayacak.

11 Eki 2016 - 06:37 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi