Roman Yarışmasının sonuçları belli oldu

Arines Yayıncılık 1. Roman yarışmasının sonuçları açıklandı.

Arines Yayıncılık, Düşünce ve Fikir Platformu sponsorluğunda 1. Roman yarışması düzenledi. 63 eserin başvuru yaptığı yarışmada, Nazım İntepe ‘Yürüyenler’ eseriyle 1’inci, Ömer Yıldırım ‘Stalingrad Günlükleri’ eseriyle 2’nci ve Ece Gül ise ‘Ava’nın Hayvanları’ eseriyle 3’üncü oldu.

Arines Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni Uymaz, yarışmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Arines Yayıncılık olarak Düşünce ve Fikir Platformu sponsorluğunda bir roman yarışması düzenledik. Yarışmamızı dijital medya yoluyla kitlelere ulaştırmayı da medya sektöründeki değerli insanlar sayesinde başardık” dedi.

Yarışmaya toplamda 63 eserin başvuru yaptığını sözlerine ekleyen Uymaz, “Yarışma şart ve kriterlerine uyup değerlendirmeye aldığımız toplamda 17 eser oldu. 17 eser arasından da ilk üçe ödül takdim edeceğiz” dedi.

Pandemi koşulları sebebiyle sonuçların açıklanmasını medya üzerinden yaptıklarını ifade eden Uymaz, “Gönül isterdi ki ödül törenini canlı olarak yapıp her değerli kalemle bizzat tanışalım fakat pandemi nedeniyle üst seviyede tedbir her zaman iyi olur düşüncesiyle yarışma sonuçlarını yine sizler yani değerli medya mensupları aracılığıyla duyurmak istedik” diye ifade etti.

Son olarak yarışmacılara ve sponsorlara seslenen Arines Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Uymaz, “Yarışmamıza ilgi ve alaka gösterip katılım sağlayan her değerli kaleme canı gönülden teşekkür ederiz. Kendilerine sosyal ve yazı hayatında her daim başarılı bir gelecek temenni ederiz. Yarışma sonuçlarımız bir ay ertelemeli olup 15 Mayıs 2021 yerine 15 Haziran 2021 tarihinde açıklandı. Bu süreçte yanımızda olan Düşünce ve Fikir Platformu ve değerli jürimiz Zeynep Becer ve Barış Çelimli’ye çok teşekkür ederiz. Aynı zamanda bizleri sabırla takip edip sonuçları bekleyen değerli yarışmacılarımıza da ayrıca teşekkür ederiz. İlkini gerçekleştirdiğimiz nu yarışmanın farklı versiyonları da yakın bir süreçte yayınlanacaktır. Bu zorlu süreçte herkese maddi ve manevi başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

BİHA

17 Haz 2021 - 08:52 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi