Öğretmen Ünzile Yılmaz'dan İlk Kişisel Sergi

Ebru, Tezhip, Minyatür ve Kaat'ı Sanatı'ndan eserler Piazza'da sergilendi.

Öğretmen Ünzile Yılmaz'dan İlk Kişisel Sergi
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da öğretmenlik yapan Ünzile Yıldız Yılmaz, Ebru, Tezhip, Minyatür ve Kaat'ı Sanatı eserlerinden oluşan ilk kişisel sergisini Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı.

Kaliteli ve hesaplı alışveriş olanaklarının yanı sıra kültür, sanat ve eğlence alanında düzenlediği etkinliklerle bölgenin çekim merkezi olan Şanlıurfa Piazza AVM'deki 22 eserden oluşan karma sergi, ilk gününde büyük ilgiyle karşılandı.

Şanlıurfa'nın Merkez Haliliye İlçesi, Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan GAP İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapan Ünzile Yıldız Yılmaz Ebru, Tezhip, Minyatür ve Kaat'ı sanat eserlerinden oluşan ilk kişisel sergisini Piazza'da açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yılmaz, “10 yıldan beri bu sanatlarla uğraşıyorum. Daha önce karma olarak 7 sergiye katıldım. Piazza AVM’deki ilk kişisel sergimin açılışında gösterilen yoğun ilgiye ve ziyaret eden herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Sergide en çok kağıt veya deri üzerine çizilmiş yazı veya tezyini motifin özel bir keski ile oyularak yapılan Kaat'ı sanatı beğeni kazandı.

28 Nis 2016 - 13:06 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi