Belediyeden öğrenciler için sinema etkinliği

Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri sinema ile buluşturmaya devam ediyor. Yaz döneminden bu yana süren proje kapsamından on binlerce genç sinema ile buluşurken, Büyükşehir'in misafirleri bu kez Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri oldu.

Belediyeden öğrenciler için sinema etkinliği
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gençlerin moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik düzenlenen Eğitim Projesi kapsamında 250 öğrenciye daha sinema etkinliği düzenlendi. Sinema etkinliğine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, Kültür Sanat Şube Müdürü Coşkun Azzad Birinci, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik ile ilgili bir değerlendirme yapan Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak liselerimizde okuyan öğrencilere sosyal aktiviteler düzenliyoruz. Bu aktivitelerde öncelikli hedefimiz eğitim alanındadır. Eğitimi de faydalı etkinliklerde düzenleyerek eğitimin güzelliğini ortaya koymayı amaç edindik. Öğrencilerimize yönelik de faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bu anlamda bizler de kitap, sinema, tiyatro, kütüphanemizle, gezi programları ve sosyal faaliyetlerle sosyal belediyeciliği yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Etkinliğe katılan Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de yaklaşımlarından dolayı Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

AJANS URFA

13 Şub 2019 - 11:04 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi