Yüzme havuzu hizmete açılıyor

Karaköprü Belediyesi, Atakent Mahallesi mesire alanındaki sosyal tesislerinde bulunan yüzme havuzunu vatandaşların hizmetine açıyor.

Karaköprü Belediyesi vatandaşların yüzme havuzu taleplerine karşılık olarak eksiği karşılamak için mesire alanında bulunan Karaköprü Belediyesi sosyal tesislerinde bulunan havuzu vatandaşların hizmetine açıyor. Tadilat ve temizlik çalışmaları yapılan havuz vatandaşların sıcak havada serinlemesi için hizmete açılacak.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle kapalı tutulan havuz vatandaşların talebi üzerine temizlenip dezenfekte edilirken, tüm güvenlik önlemleri alınan havuzda cankurtaranlar da hazır bekleyecek ve her gün kullanılan alanlarda dezenfekte işlemi gerçekleştirilecek.

Herkesin havuza girebilmesi için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla havuz giriş fiyatları cüzi tutularak 10 lira olarak belirlendi.

Atakent Mahallesi mesire alanında buluna Karaköprü Belediyesi sosyal tesislerindeki yüzme havuzu 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

BİHA

29 Tem 2021 - 14:48 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi