Vergi yapılandırma süresi uzatıldı

Karaköprü Belediyesi Emlak ve İştirakler Müdürlüğü, emlak, ÇTV, ilan ve reklam, kira ve ecrimisil vergileri ile diğer ilgili vergileri yapılandırma süresinin 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Vergi yapılandırma süresi uzatıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediyesi 7256 sayılı, 'bazı alacakların yeniden yapılandırılması' kanunu kapsamında yapılacak olan vergi yapılandırması ile vatandaşlar belediyeye olan ve biriken borçlarını yapılandırma süresinin 31 Aralık tarihinden 31 Ocak 2021 tarihine uzatıldığını açıkladı.

213 Sayılı Kanun kapsamına giren 31 Ağustos 2020 tarihinden önceki dönemlere ait, beyana dayanan vergiler (emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, kira ve ecrimisil vergisi), bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, 2020 yılına ilişkin olarak 31 Ağustos 2020 tarihinden önce tahakkuk eden vergiler bu kapsama giriyor.

Karaköprü Belediyesi Emlak ve İştirakler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre vatandaşlar daha önce 31 Aralık 2020 tarihine kadar bu yapılandırma fırsatından yararlanabileceğini ancak yapılan tarih değişikliğiyle bu sürenin 31 Ocak 2021 tarihine uzatıldığını açıkladı. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar 31 Ocak 2021 tarihine kadar Karaköprü Belediyesi ana binasında bulunan tahsilat veznelerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Konu ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar belediyenin www.karakopru.bel web sitesi ile 444 9 657 numaralı Beyaz Masa biriminden bilgi alabileceği öğrenildi.

BİHA

30 Ara 2020 - 10:11 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi