Urfa'da ihtiyaç sahipleri için ücretsiz alışveriş

Karaköprü Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için açtığı sosyal markette ihtiyaç sahibi vatandaşlar ücretsiz alışveriş yapabiliyor.

Urfa'da ihtiyaç sahipleri için ücretsiz alışveriş
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği sosyal market projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda, giyim vb. ihtiyaçlarını gideriyor. Çankaya Mahallesinde geçen ay açılan markette Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler, kendilerine verilen kart ile sosyal markette kuru gıda, yiyecek, giyim gibi temel ihtiyaçlarını herhangi bir ücret ödemeden temin ediyorlar.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gönül belediyeciliği düsturuyla hizmet etmeye çalıştıklarını ve sosyal marketin de özellikle ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmada çok büyük önem arz ettiğini kaydetti. Baydilli, “Geçtiğimiz ay faaliyete geçirdiğimiz sosyal marketimizle ilçemizde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından tespit edilen yaklaşık bin adet ailemize alışveriş kartı dağıttık. Aileler herhangi bir ücret ödemeden marketimizde alışveriş yapıp ihtiyaçlarını giderebiliyor. Buradaki ürünler hepsi bize hibe olarak geliyor ve biz de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada bir nevi aracı oluyoruz. Sosyal marketimize hibede bulunan tüm firmalara vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Sosyal Marketinden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne başvurabiliyor.

BİHA

28 Ağu 2020 - 10:43 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi