Sinema ve Basın Müzesinde sona doğru!

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye kazandırılacak olan Sinema ve Basın Müzesindeki çalışmaları inceledi.

Karaköprü Belediyesinin bir ilk olarak Şanlıurfa'ya kazandıracağı Sinema ve Basın Müzesindeki çalışmalarda sona gelindi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli müzeyi ziyaret ederek çalışmaları incelerken, müze ve sergilenecek eserlerle ilgili bilgi aldı.

Karaköprü'yü bir müze şehir yapma hayallerini gerçekleştirmek adına oyun ve oyuncak müzesinden başlayarak ilçeye müzeler kurmaya başladıklarını ifade eden Baydilli, "Oyun ve oyuncak müzemizi hizmete açtık, şimdi de kısa bir süre sonra Sinema ve Basın Müzesi de yapacağımız açılışla hizmete girecek. Burada Şanlıurfa'da çekilmiş filmler, burada çekilen filmlerdeki oyuncular ve Şanlıurfalı oyuncular ile emektar basın mensuplarının bizlere bağışladığı malzemeleri, eski gazete ve mecmualar sergilenecek. Çalışmalarda artık sona gelindiğini görüyoruz, inşallah kısa bir süre sonra tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

AJANSURFA

01 Şub 2021 - 11:52 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi