Karaköprü’de yollar kilitli parke taşıyla döşeniyor

Karaköprü’de yeni açılan yollara kilitli parke taşı döşeniyor.

Karaköprü’de belediyenin fen işleri ekiplerinin yeni yol çalışmaları sürüyor. Alt yapısı tamamlanan yollara kilitliparke taşı döşeniyor.

Fen işleri ekipleri Atakent Mahallesi’nde yeni açılan yollarda kaldırım döşeme çalışmaları gerçekleştirirken, yollara da kilitli parke taşı döşenmeye başladı. Ekipler, kısa sürede çalışmayı tamamlayıp yeni yolları hizmete sunmayı hedefliyor.

Belediye ekiplerinin birçok mahallede yeni yol yapma çalışmalarının yanı sıra deforme olmuş yollarda da onarım çalışmaları bulunuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye kazandırılan yeni yollarla ilgili ekiplerin özverili şekilde çalışmalarına devam ettiğini bildirdi. Baydilli, “Atakent mahallemizde özellikle yeni yapıların olduğu bölgelerde yeni yollar açıyor ve alt yapısı tamamlandıktan sonra bunları kilitli parkeyle döşüyoruz. Bunun yanında yaya güvenliği için de açtığımız yollarda kaldırım da yapıyoruz” ifadesini kullandı.

Baydilli, vatandaşların yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için fen işleri ekipleriyle sahada bulunmayı sürdüreceklerini kaydetti.

BİHA

08 Eki 2021 - 14:12 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Urfalı - Ancak medyanın önünde şov. Yol yapmanın haberi mi olur bir belediye için. ayıp, ayıp muhtar mı yapacaktı o yolu?. Doğukent 107 cadde istiklal ilköğretim okulu önünde üç aydır elektirik hatının yeri çukur oldu resimlerle bile bildirdim defalarca bakan yok. Her çukura giren rahmet oluyor yetkililere.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 14:12

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi