Karaköprü’de yasak günlerinde ilahi ziyafeti

Şanlıurfa’da Karaköprü Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağında 3 gün boyunca iftardan sonra mobil araçla vatandaşlara ilahi ziyafeti yaşattı.

Karaköprü’de yasak günlerinde ilahi ziyafeti
Karaköprü’de yasak günlerinde ilahi ziyafeti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediyesi Ramazan etkinlikleri, sokağa çıkma yasağında da devam etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla her gün bir mahallede mobil araçla ilahi dinletisi yapılırken, vatandaşların evlerinde bir nebze olsun Ramazan coşkusunu yaşaması amaçlanıyor.

Baydilli tüm dünyada sıkıntılı bir dönemden geçildiğini hatırlatarak, “Vatandaşlarımızın bir nebze olsun içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının maneviyatını evlerinde hissetmesi ve keyifli zaman geçirmesini hedefliyoruz” dedi.

Baydilli şöyle devam etti: "Mobil araçla ilahi grubumuz sokaklarda ilahi söylüyor, vatandaşlarımız da sosyal mesafe kuralını ihlal etmeden evlerinde bu etkinliğe eşlik ediyorlar. Hem vatandaşlarımız için hem de bizim için bu sıkıntılı günlerde güzel bir anı oldu. Mobil aracımız mahallelerimizde programlarını sürdürecek. Bu etkinliğimize evlerinin balkonlarından, pencerelerinden katılım göstererek katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Biz yaptığımız tüm hizmetleri vatandaşlarımızı mutlu etmek için gerçekleştiriyoruz. Mutlu bir Karaköprü oluşturmak bizim en büyük görevimiz ve temennimizdir. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza hayırlı, bereketli Ramazanlar diliyorum."

Vatandaşlar da yapılan mobil araçla ilahi dinletisi etkinliğinden memnun olduklarını belirterek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

AJANS URFA

04 May 2020 - 12:44 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi