Karaköprü’de maske ve hijyen denetimi sürüyor

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri koronavirüs önlemi kapsamında ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor.

Karaköprü’de maske ve hijyen denetimi sürüyor
Karaköprü’de maske ve hijyen denetimi sürüyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı Karaköprü Belediyesine bağlı zabıta ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı fırın, unlu mamuller, market ve güzellik salonlarında maske ve hijyendenetimi gerçekleştirdi.

Denetimler kapsamında, fırın ve unlu mamullerinde gramaj ve hijyen denetimi yapan zabıta ekipleri, maskesi bulunmayan esnafa maske dağıtımı yaparak maske ve eldiven kullanılması konusunda esnafa uyarılarda bulundu.

Koronavirüs salgının en önemli belirtileri arasında yer alan yüksek ateş konusunda da zabıta ekipleri fırın, unlu mamulleri, market ve güzellik salonlarında görev yapan tüm elemanların ateşlerini ölçtü.

Kurallara uymayan işletmeler hakkında cezai işlem yapan zabıta ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı fırın ve unlu mamullerinde halk sağlığını korumak adına denetimleri sıklaştırdıklarını belirttiler.

AJANS URFA

29 Haz 2020 - 12:30 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi