Karaköprü, İzmir’deki fuarda tanıtılıyor

5-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Fuarında Karaköprü Belediyesi de ilçenin ve Şanlıurfa'nın tanıtımını yapmak adına yerini aldı.

Karaköprü, İzmir’deki fuarda tanıtılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediyesi İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarında yerini alarak ilçenin tanıtımını yapıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye Belediyesi ve Eyyübiye Belediyesi ile birlikte fuarda Şanlıurfa'yı temsil eden Karaköprü Belediyesi standına gelen vatandaşlara Şanlıurfa ve Karaköprü ile ilgili bilgiler verip tanıtım yapılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçenin tanıtımı için önemli bir fuara katıldıklarını belirterek, “Güneydoğu'nun en hızlı büyüyen ilçesi Karaköprü'müzü İzmir'de tanıtmanın öneminin farkındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve merkez ilçe belediye başkanlarımızla birlikte burada Şanlıurfa'mızın tanıtımını yapmak, insanları şehrimize çekmek için bulunuyoruz. Gerçekten buradaki insanların güzel bir ilgisi var, ben İzmir'de yaşayan vatandaşları fuara ve standımıza bekliyorum” diye konuştu.

Travel Turkey İzmir Fuarı 7 Aralık Cumartesi gününe kadar devam edecek.

BİHA

05 Ara 2019 - 14:52 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi