Baydilli aşiret temsilcileriyle buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Genel Başkanı Rasim Aslan ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Van, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Batman, Hakkâri, Bitlis, Elazığ ve Adıyaman'ın önde gelen aşiret temsilcileri ile bir araya geldi.

Baydilli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Adıyaman’ın Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Genel Başkanı Rasim Aslan ve üyeler ile kanaat önderleri katıldı. Karaköprü ilçesine bağlı Külaflı Kırsal Mahallesinde düzenlenen toplantıda Birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) üyelerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Baydilli, Van, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Batman, Hakkâri, Bitlis, Elazığ ve Adıyaman'ın önde gelen aşiret temsilcileri ile bir araya geldiklerini Doğu ve Güneydoğu’nun kalkınması, huzur ve istikrar ile kültürel yozlaşmayı önleme adına yapılması gerekenleri konuştuklarını söyledi.

Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Genel Başkanı Rasim Aslan ise ev sahipliğinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

BİHA

#

02 Haz 2021 - 11:37 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

mustafa - AĞAM BİZLE EĞLENİY:) SEÇİLMİŞLERİN ELİYLE AŞİRETÇİLİĞE TEŞVİK. İLGİNÇ .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 11:37
01

Aşiret Ağalik - AKP iktidara gelmeden önce Ağalik ve Aşiret unsurlarin toplumda hiçbir kötü etkiye müsaade etmeyeceğine dair söz vermişti. Bugün gelinen noktaya bakarsaniz içler acisi. Destegi bugün Ağalik, Aşiretlerde beklemek. Ülkede hukuk, Hak , demokrasi, özgürlük, Eşitlik ietemiyor demektir .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 11:37

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi