Hilvan’da kura sevinci

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi’nde inşa edilen projeden 93 hak sahibinin konutları kura ile belirlendi.

Kura töreni 22 Şubat 2018, Perşembe günü Hilvan Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Projede yükseklikleri zemin+4 olan konutlar 2+1 planında inşa edildi. Konutlar 379 TL’den başlayan taksitlerle %12, %15, %20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade seçenekleriyle satışa sunuldu.

Cephe tasarımlarında yörenin geleneksel konutlarında yer alan mimari cephe elemanları modernize edildi. Zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar, taş söveler ve kat silmeleri ile geniş dekoratif pencereler kullanıldı.

AJANS URFA

22 Şub 2018 - 14:39 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi