Haydi Şanlıurfa! Bir aile sıcak yuva için destek bekliyor

Hilvan'da yıkık dökük bir barakada yaşayan 8 kişilik aile, kendilerine yardım eli uzatacak hayırseverlerden müjdeli bir haber bekliyor. Geceyi üşüyerek geçiren ailede zor koşullarda eğitim gören çocuklar da var.

Haydi Şanlıurfa! Bir aile sıcak yuva için destek bekliyor
Haydi Şanlıurfa! Bir aile sıcak yuva için destek bekliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Hilvan İlçesine bağlı Mantarlı köyünde yaşayan 8 kişilik bir aile, yardım bekliyor.

Aile, 35 metrekarelik yıkık dökük bir barakada gece gündüz üşüyerek yaşam sürüyor. Küçük kız çocuklarının olduğu öğrenilen ailede, çocuklar zor şartlar altında okula gidip gelirken evde de titreye titreye ders çalışmak zorunda kalıyor. Üstelik sorunları sadece ısınma problemiyle de sınırlı değil. Aile, su ihtiyaçlarını da evde musluk olmadığı için taşıma usulü sağlıyor. Su almak için de komşularının tavuklarına bakıyor.

Ayaklarında bir çorap, evlerinde bir soba, akşam kaynatıp içecek sıcak bir çorbaları olmayan aile, hayırseverlerden yardım bekliyor.

AJANS URFA

07 Ara 2018 - 11:07 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi