Bayık, semt pazarı esnafını ziyaret etti

Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, seçim çalışmaları kapsamında semt pazarı esnafı ile buluştu.

Bayık, semt pazarı esnafını ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ile pazar esnafını ziyaret eden Bayık, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Bayık ve Cidir, vatandaşlardan fiyatlarını sorduğu sebze ve meyvenin medyada yer alan fiyatlara göre çok ucuz olduğunu cevabını alınca, bunun çok sevindirici olduğunu belirtti.

2009 yılı öncesinde Hilvan'da semt pazarının olmadığını belirten Bayık "Göreve gelmeden önce Hilvan'daki pazar manzarasını herkes hatırlar. Gelişi güzel çamur deryası üzerine kurulmuş denetimsiz ve hijyenden uzak bir pazar yeri vardı. Biz ekip olarak görevi devr aldıktan sonra projelerimiz arasında yer alan semt pazarını yaptık. Sonuç olarak aradaki farkı herkes görüyor ve biliyor. Denetimlerin süreklilik arz ettiği bir ortamda görevli arkadaşlarımız her yönü ile duruma hakim ve kontrol altında tutuyor. Yapılan hizmetleri hiçbir zaman Hilvan halkına büyük bir lütuf olarak sunmadığımız gibi, yapılanları halka hizmet olarak görevi ve sorumluluğumuzu yerine getirdiğimizi de sürekli belirtiyoruz. Belediye hizmetleri vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerine göre değişkenlik gösterdiğinden dolayı, biz de arkadaşlarımızla yapılacak yeni hizmetler için güncel ve ihtiyacı karşılayacak için yeni projeler geliştiriyoruz. Yeni projeleri geliştirirken her zaman ki gibi bunu halka inerek ve onların görüşlerini alarak hayata geçirme çabasına giriyoruz. Netice olarak elde edilen başarı Hilvan halkı ile birlik ve beraberlik içinde elde edilmiş ortak bir başarı oluyor. Bugün ki ziyaretimizde bizleri sıcak ve büyük ilgi ile karşılayan pazar esnafımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

AJANS URFA

17 Şub 2019 - 14:42 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi