Sosyal marketten yüzlerce aile faydalandı

Haliliye Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi aileler için açılan sosyal marketten son 1 ay içerisinde 735 aile alışveriş yaptı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “gönül belediyeciliği” talimatları doğrultusunda çalışan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında oluyor. Türkiye’de birçok kentte örnek olan sosyal yardım sistemini hizmete sunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gelen başvurular neticesinde araştırmalarını ve yardımlarını gerçekleştiriyor. Komisyon incelemesinde sosyal yardım almaya uygun görülen ailelere, gruplara ayrıldıktan sonra müdürlük bünyesinde Sosyal Yardım Kartı çıkarılarak, Haliliye Belediyesi Sosyal Marketten alışveriş yapmaları sağlanıyor.

Sosyal Market bünyesinde puan sistemiyle yapılan alışverişten son 1 ay içerisinde 735 aile faydalandı. Aileler, evlerinde ihtiyaç duydukları gıda ve temizlik malzemelerini seçerek, kartlarına yüklenen puanla alışverişini tamamlıyor. Toplamda 23 bin haneye ulaşan sosyal yardım programından faydalanan aileler, Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

BİHA

20 Ağu 2021 - 11:48 Şanliurfa/ Haliliye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Kapasite bu kadar - Millete balık tutmayı öğretin. Yemeyi değil. Ramazan ayında zengin encümen yakınlarını işe alacağınıza bu fakir ailelerden birer kişi alsaydınız ve bunu böyle devam ettirseydiniz yıllardır şimdi bu marketlere gerek kalmaz sizlerde bu marketlerle övünüp reklam yapma acizliğine düşmezdiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 11:48

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi