Haliliye’de yardımlar devam ediyor

Haliliye Belediyesi ekipleri, başvuruları değerlendirilen ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını evlerine teslim etmeyi sürdürüyor.

Haliliye’de yardımlar devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde belediye kurulunca belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin siparişlerini ve alışveriş kartlarını adreslerine teslim etmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda Sosyal Yardım Tesisinin açılışından bu yana 17 bin 893 ihtiyaç sahibine gıda ve temizlik paketleri teslim edilirken, 12 bin 796 ihtiyaç sahibi vatandaşa da kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Belediye ekipleri bu kapsamda son olarak Kamberiye, Sancaktar, Devteşti ve Ahmet Yesevi mahallelerindeki ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ve temizlik paketlerini evlerine teslim etti.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar Haliliye Belediyesinin sunduğu bu hizmetinden dolayı teşekkür etti.

BİHA

09 Haz 2020 - 17:03 Şanliurfa/ Haliliye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi